MypleStory Forums
Log in to Myplestory Forums and read all the news, updates, suggestions, etc!
Log in

I forgot my password

Latest topics
» #MUST READ# How To join the Staff as a GM/GFX/DEV/ADMIN .
Sun Aug 30, 2015 2:22 pm by love you xx z

» DualBlader 4th job broken
Sat Dec 14, 2013 1:14 pm by katy-perry

» Is this server ever update since the last updates?
Wed Sep 18, 2013 12:52 pm by nedo

» Prizes/JQ/Cool Maps
Wed Aug 21, 2013 5:13 pm by teddiexbear

» What job is best?
Wed Aug 07, 2013 3:59 am by alicekitty02

» GM Application
Mon Jul 22, 2013 6:20 pm by [GM]Logan

» Server Down?
Sat Jul 13, 2013 3:43 am by Bronzy

» Justin's GM application.
Fri Jul 12, 2013 8:11 pm by Empathyy

» daniel gm app :)
Fri Jul 12, 2013 8:10 pm by Empathyy

» Chris's GM application
Fri Jul 12, 2013 8:08 pm by Empathyy

» GM Application Windsweper1980
Fri Jul 12, 2013 8:05 pm by Empathyy

» About Gigit and This Server…..
Fri Jul 12, 2013 8:02 pm by Empathyy

» Please some one help me!
Fri Jul 12, 2013 7:48 pm by Empathyy

» Hello :) (just a random post)
Sun May 26, 2013 5:36 am by Boliz

» Launcher Music
Sat May 25, 2013 11:06 pm by WhatIsTheLauncherMusic

Vote for us!
MapleStory Top 100
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 58 on Fri Aug 10, 2012 10:30 pm

Private Server Not Responding

View previous topic View next topic Go down

Private Server Not Responding

Post by Voidkaine on Thu Sep 13, 2012 1:33 am

When i load Myplestory everything runs completely fine until when i get to the character selection. I enter my 6 digit code to login but then the game completely stops and doesn't respond, i don't know if i have done anything wrong i extracted everything perfectly, i did get a compatiablity issue thingie before loading it. Could that be the problem?

Voidkaine
Member
Member

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 2012-09-13
Age : 23
Location : San Jose

View user profile http://youtube.com/darkzhero895

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by Kill4Fun on Thu Sep 13, 2012 7:56 am

I think it is, try it:

Step 1) Right Click on MypleStory client

Step 2) Click On Properties

Step 3) A pop-up will show and then, click on the Compatibility Tab

Step 4) In the compatibility mode section, check the box and choose what iOS system you're running. The default choice is usually Windows XP. Change it to whatever you run. (Windows Vista, Windows Vista(SP1), Windows Vista(SP2), or Windows 7)

*Step 5) At the bottom of the pop-up, under the section Privilege Level, check the Box that says Run as Administrator.


*This will make a pop-up appear each time you open the client asking you, the Administrator(owner of the pc), if you want to run with your permission, hence the function 'Run as Administrator'. All programs should automatically Run as Administrator if you use Windows 7. But some cases, it won't.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________


Ex-GM of MypleStory v55.
avatar
Kill4Fun
Member
Member

Posts : 433
Reputation : 5
Join date : 2012-07-03
Age : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by Voidkaine on Thu Sep 13, 2012 4:31 pm

Ah i see i'll try that when i get out of school today

Voidkaine
Member
Member

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 2012-09-13
Age : 23
Location : San Jose

View user profile http://youtube.com/darkzhero895

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by Voidkaine on Thu Sep 13, 2012 11:06 pm

From what i've been discovering, the problem may be either the v116 setup i have is messed up or it's computer because the message i get from changing the compatiability option for Myplestory is a box with "check for solutions online" or just run the program informing me it's not compatiable with the computer

Voidkaine
Member
Member

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 2012-09-13
Age : 23
Location : San Jose

View user profile http://youtube.com/darkzhero895

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by South on Fri Sep 14, 2012 6:55 pm

I have this same problem and i still can't fix it :/. I haven't really played since this server updated to v114 and i am BORED so please any more suggestions? I have took off my loop adapter and i did the steps that you put but one of my choices isn't even windows vista, it goes up to windows 2003 (pack 1). Help me Please :c
avatar
South
Member
Member

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2012-08-19
Age : 20
Location : My Cardboard Box Mansion

View user profile

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by [GM]Atsukio on Tue Sep 25, 2012 9:16 am

You have to give it around 5minutes to load.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________



avatar
[GM]Atsukio
GameMaster
GameMaster

Posts : 31
Reputation : 3
Join date : 2012-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by Voidkaine on Tue Sep 25, 2012 5:26 pm

I'll try that then and see

Voidkaine
Member
Member

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 2012-09-13
Age : 23
Location : San Jose

View user profile http://youtube.com/darkzhero895

Back to top Go down

Re: Private Server Not Responding

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum